امروز: یکشنبه 9 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

بررسی راههای مؤثر بر میزان افزایش رغبت و علاقه جهت مطالعه

بررسی راههای مؤثر بر میزان افزایش رغبت و علاقه جهت مطالعهدسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 7 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 67 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 62

ایجاد علاقه به مطالعه و تحقیق و تشویق آن مدت زمان طولانی است كه در سر لوحه برنامه های توسعه و پیشرفت كتاب قرار گرفته است اگر چه دانستن آمار بی سوادان دنیا آسان است اما اطلاعاتی مناسب از بزرگسالان با سوادی است كه دست به مطالعه كتاب، مجله، روزنامه نمی توانند و از تعداد شاگردان مدارسی كه غیر از كتابهای درسی مطالب دیگری نمی خوانند در دست نیست، چرا

قیمت فایل فقط 4,900 تومان

خرید

بررسی راههای مؤثر بر میزان افزایش رغبت و علاقه جهت مطالعه

فصل اول

كلیات

مقدمه

بیان مسئله

ضرورت و اهمیت تحقیق

اهداف تحقیق

سؤالات تحقیق

تعاریف عملیاتی واژه ها

خلاصه فصل

فصل دوم

پیشینه تحقیق

مقدمه

كودك، كتاب، مطالعه

تدارك محیط مناسب برای مطالعه

اصول مطالعه و تحقیق و فراگیری بهتر آن

اصول قبل از شروع مطالعه و تحقیق

روشهای مطالعه

فنون خواندن اجمالی

روش سریع خواندن

روش خواندن تجسمی

روش خواندن انتقادی

روش خواندن عبارت تكراری

روش دقیق خواندن

خواندن به عنوان یادگیری

فعالیت و خواندن

خواندن فعال

زمان خواندن و تحقیق

اهداف خواندن

خلاصه فصل دوم

فصل سوم

روش اجرایی تحقیق

مقدمه

روش تحقیق

جامعه آماری

نمونه آماری

ابزار تحقیق

روشهای آماری

متغیرها

توضیح روشهای آماری

فصل چهارم

تجزیه و تحلیل آماری

فصل پنجم

مقدمه

خلاصه پژوهش

نتیجه گیری

محدودیتها

پیوست

فهرست منابع

پرسشنامه

فصل اول

كلیات

مقدمه:

ایجاد علاقه  به مطالعه و تحقیق و تشویق آن مدت زمان طولانی است كه در سر لوحه برنامه های توسعه و پیشرفت كتاب قرار گرفته است. اگر چه دانستن آمار بی سوادان دنیا آسان است اما اطلاعاتی مناسب از بزرگسالان با سوادی است  كه دست به مطالعه كتاب، مجله، روزنامه نمی  توانند و از تعداد شاگردان مدارسی كه غیر از كتابهای درسی مطالب دیگری نمی خوانند در دست نیست، چرا كه خواندن و مطالعه به یك نوع ختم نمی شود بلكه دارای انواع زیادی است كه از طرفی عادت به مطالعه با در نظر گرفتن  گروه سنی، سطح آموزشی و زمینه های فرهنگی و اجتماعی بسیار متفاوت است( استیگر، ترجمه شكوفی 1377)

در دنیای امروز متغیر قرن بیستم كه در هر لحظه در زمینه های متفاوت علمی، هنری، سیاسی، اقتصادی و… یك اتفاق تازه ای پدید می آید اهمیت و ضرورت مطالعه نمودار می شود در این عرصه پر ماجرا انسانها هستند كه رقابت می كنند. كتاب و مطالعه و تحقیق در جهان كنونی دیگر كار افراد ویژه ای نیست، حجم اطلاعات و مطالب در شاخه های علمی مختلف  به گونه ای است كه حتی برای رفع كوچكترین نیاز فردی و یا شغلی باید مقدار زیادی وقت صرف نمود امروزه به اثبات رسیده است كسی كه سخن گفتن فرا گرفته باشد به مشكلات نا محدودی فائق آمده كه قدرت بزرگترین رایانه های ساخت بشر را پشت سر نهاده است.

بهبود كیفیت خواندن و تحقیق مانند سایر توانائیهای آموختنی امری است كه از راه تمرین و ممارست حاصل شود(طوسی 1371)

فرا گرفتن به كمال، مستلزم احراز عادت های تازه ای چه در نحوه اندیشه و چه در شیوه های عمل می باشد. امروزه بهبود اوضاع مطالعه و افزایش سرعت خواندن و درك مطلب یكی از اقدامات  مهم آموزش به حساب می آید. تحقیقات مربوط به مطالعه و تحقیق كه تقریباً شاخه جدیدی از علم می باشد كلیه رمزهایی را از این امر فراهم آورده است  كه هم برای فرد و هم برای جامعه مفید است. سه عامل لازمه و توفیق در فرا گرفتن است: 1- شایستگی كه گاه به عنوان هوش و استعداد از آن یاد می شود.2- علاقه  به مطالعه كه معمولاً بر اساس ادراك صحیح از اهداف و مقاصد آینده پدید می آید.3- شیوه های مطالعه. ( اوتیس و موریس ترجمه آل رسول 1363)

بیان مسئله

در این پژوهش علاقه به مطالعه و تحقیق به عنوان یك موضوع و مسأله اجتماعی در میان جامعه،‌خصوصاً منتشر دانشجو مورد بررسی  قرار می گیرد مطالعه به مثابه آئینه فرهنگ یك جامعه است  به این معنا كه مطالعه و تحقیق  نمودن و اهمیت آن تا حد زیادی معرف فرهنگ آن جامعه است. مطالعه  یك امر اكتسابی است كه افراد از طریق  مختلف و بر حسب شرایط و محیط اجتماعی و سیاسی خود سبك می كنند متأسفانه در كشور ما حتی در مراكز علمی و آموزشگاهی این مسأله از توجهات لازم و كافی برخوردار نیست (استیگر ترجمه شكوهی 1377)

در جهان متمدن همه كودكان به آموزشگاه می روند و برخی از آنها به دانشگاه راه می  یابند و عده بسیاری كه به آموزش رسمی ادامه نمی دهند  با گوش دادن به برنامه های رادیویی و خاندن روزنامه و مجلات مورد علاقه خود به نحوی به مطالعه می پردازند. هر طرح كلی ناچار باید فشرده  و تا اندازه ای گزیده و چكیده باشد از بررسی كامل فعالیتهای مربوط – مطالعه به یك كتاب بزرگی پیرامون روانشناسی انسانی نیاز دارد تا كه پیرامون انسان و طبیعت او به بررسی و پژوهش بپردازد ( میس  ترجمه فرهمند پور 1368)

پژوهشگر بر مبنای پژوهشها و تحقیقات انجام شود و منابع موجود در این رابطه مشتاق گشته كه تحقیق در این زمینه در بین دانشجویان پسر و دختر رشته مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی ( واحد رودهن) انجام دهد تا نقش عوامل مختلف و چتر فلسفی حاكم بر جامعه در این رابطه مشخص و معین  نماید.

ضرورت و اهمیت تحقیق

انسان در پی آن است كه تا سطح زندگی خود را حفظ و بهبود بخشد. خواست انسان تنها آن نیست كه با فرزندان خود زندگی جاودانه كند. بلكه او می خواهد زندگی فرزندانش بهتر از زندگی خود او باشد، دانشجو می خواهد مطالعاتش در خدمت این سطح عالیتر زندگی می باشد و در لذت بردن از زندگی او را كمك كند( میس، ترجمه فرهمند پور 1368)

ضرورت و اهمیتی كه تحقیقات در هر زمینه ای  دارند بیانگر آن است كه می تواند مسأله و مشكلات را هر چه بهتر شناسایی و راهكارهائی برای نشر و توسعه آنها ارائه داد. از آنجا كه مطالعه و علاقه به آن نمایانگر فرهنگ و تمدن جامعه و دولت است لذا در این پژوهش تلا ش می شود كه با بهره گیری از تمامی امكانات و ابزار مناسب و با استفاده از منابع و كتب علنی مختلف سعی در روشن نمودن مسأله مورد تحقیق نمود تا مسبب حركتی جهت دار به سوی رشد و پویایی در قشر محصل خصوصاً اقشار دانشجو  گردد.

قیمت فایل فقط 4,900 تومان

خرید

برچسب ها : افزایش رغبت , افزایش رغبت و علاقه جهت مطالعه , طرح توجیهی بررسی راههای مؤثر بر میزان افزایش رغبت و علاقه جهت مطالعه , بررسی راههای مؤثر بر میزان افزایش رغبت و علاقه جهت مطالعه , روانشناسی , , , , دانلود طرح توجیهی , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر