امروز: شنبه 15 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

پروژه کارآفرینی طرح احداث گلخانه برای تولید محصولات گلخانه ای

پروژه کارآفرینی طرح احداث گلخانه برای تولید محصولات گلخانه ایدسته: کارآفرینی
بازدید: 35 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 18 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 21

پروژه کارآفرینی طرح احداث گلخانه برای تولید محصولات گلخانه ای در 21 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

پروژه کارآفرینی طرح احداث گلخانه برای تولید محصولات گلخانه ای در 21 صفحه ورد قابل ویرایش



محل اجرا:
استان قزوین
شهرستان آبیك
روستای قره قباد
متقاضی مجری طرح: جعفریانلو


خلاصه طرح:

-         طرح احداث گلخانه تولید خیار هندوانه مكعبی و گلهای تزئینی گلخانه ای در سطح 5000 متر مربع

-          محل اجرا، استان قزوین- شهرستان آبیك- روستای قره قباد

-          زمین محل اجرای طرح: یك قطعه زمین از پلاك 41 اصلی واقع در بخش 15 به مساحت پنجهزار متر مربع بصورت استیجاری از اداره كل اوقاف و امور خیریه استان قزوین

-         منبع تأمین آب: احداث یك حلقه چاه نیمه عمیق

-         سرمایه گذاری مورد نیاز اجرا و بهره برداری طرح:        3/1821 میلیون ریال

-         سرمایه گذاری ثابت                                            119/1318 میلیون ریال

-         سرمایه گذاری جاری                                          183/503 میلیون ریال

-         منابع مالی تأمین سرمایه:

تسهیلات بانكی: 75 درصد معادل                                       9/1365 میلیون ریال

سرمایه گذاری متقاضی طرح:25% معادل                            3/455 میلیون ریال

-         پیش بینی تولید سالیانه: 240 تن محصول خیار در دو دور كشت

-         پیش بینی درآمد سالیانه: 600 میلیون ریال

-         پیش بینی سود (زیان) طرح: 5/274 میلیون ریال در سال

-         سرانه سرمایه گذاری ثابت طرح:                119829

-         -سرانه سرمایه گذاری كل طرح:                 2/145704

-         نرخ بازده سرمایه:                                    22%

-         دوره برگشت سرمایه:                     6/3 سال

-         اشتغال زائی طرح:                                     12 نفر نیروی ثابت و دائم

-         مجری طرح:                                    جعفرانیالو دوقوز

-         كارشناسی تهیه كننده طرح              سید حمزه میر سلیمی


مقدمه

با مهاجرت سریع روستائیان به شهرها و افزایش پدیده شهرنشینی، در نتیجه صنعتی شدن شهرها آلودگی هوا افزایش یافته است. این پدیده مخصوص كشور خاصی نیست بطوریكه موضوع در سازمان ملل متحد مطرح شده و این سازمان از كشورهای مختلف جهان جهت مبارزه با آن استمداد نحوه است در كشور ما نیز بر اساس آمارهای موجود به خصوص در سالهای اولیه پس از پیروزی انقلاب اسلامی حدود دو میلیون هكتار از جنگلهای شمال ایران نابوده شده است.

در شهرهای مختلف نیز ساخت و ساز زمینهای مزروعی و تبدیل آن به آپارتمان ها و جاده های آسفالته و غیره به این مفصل دامن زده است.

بدیهی است مبارزه با رشد این پدیده افزایش سطح فضای نسبی كه هم چون ریه برای انسان موجب بازگشت حیات به شهرها می شود را می طلبد.

با مطالعه وضع زندگی مردم در شهرهائی چون بابل كه مربوط به پانصد سال قبل از میلاد مسیح می باشد به این نتیجه می رسیم كه پیشینیان ما نیز به موضوع حیاتی بودن توسعه فضای سبز و تولیدات كشاورزی توجه خاصی داشته اند.

مبحث تولید در مقوله و توسعه به دلیل ایفای نقش محوری از اهمیت خاصی برخوردار است با پیدایش انقلاب صنعتی عصر تازه ای برای تمدن بشری بوجود آمده است این نقطه عطف در تاریخ بشری تنها در پرتو توانائی انسان در به كار گرفتن عوامل تولید پدید آمده است.

پیشرفت چشمگیری كه در تولیدات بخش كشاورزی همراه با صنعت در كشورهای توسعه یافته و صنعتی روی داده و ضمن رفع نیازهای داخلی و بالا بردن توان صادرات كشور تقویت بخش های بنیادی جامعه را نیز در پی داشته است.

از جمله دستاوردهای این پیشرفت می توان اشتغال در سطح مطلوب، كاهش نسبی فقر و تویع عادلانه تر درآمد استفاده بهینه از منابع و عوامل تولید و افزایش بهره وری نام برد.

برای دستیابی به هدف های توسعه با شناسائی درست و تخصیص بهینه و بكارگیری مطلوب منابع و عوامل تولید در بخش های مختلف اقتصادی به ویژه كشاورزی یكی از راه كارهای اصولی و بنیادی به ویژه در مناطق خشك و نیمه خشك جهان با محدودیت منابع آبی روبروست می باشد در صورتی كه این منابع استفاده نشود بهره برداری از آنها ناكار آمد خواهد بود.

از طرفی از نیروی انسانی در ایران بعنوان مهمترین و حساسترین عامل توسعه بخوبی بهره برداری نمی شود و اكنون نرخ بیكاری در كشور دو رقمی است كه توسعه اجتماعی را تحت الشعاع قرار داده است تعبیرات در بخش كشاورزی از دیدگاه اقتصاد كلان با افزایش سرمایه گذاری تغییر نظام های بهره برداری تغییر ساختاری در شبكه مدیریت كلان كشاورزی در نهایت رفع انحصارات دولتی و واگذاری امور خدماتی و تصدیگری به بخش خصوصی است كه منجر به اشتغال می شود. چنانچه سرمایه گذاری اولیه مورد نیاز در بخش كشاورزی و مربوط به آن گونه مطلوب انجام نگیرد و بخصوص آموزش های كاربردی توسعه نیابد و عملاً متقاضیان كار در بخش درگیر تولید نشوند منجر به هدر رفتن منابع انسانی و مادی جبران ناپذیری كه هزینه كرده ایم می شود.

ازدیاد جمعیت و نیاز مبرم به محصولات كشاورزی و محدودیت منابع آب و خاك و از طرفی تأمین زندگی قشر زحمتكش كشاورزی و نیز مسائل و مشكلات و محدودیت هائی كه در جهت افزایش سطح زیر كشت وجود دارد باعث شده كه متقاضیان سرمایه گذاری در بخش كشاورزی با استفاده از تجهیزات و تأسیسات مختلف با مختصات فنی و تكنیكی ویژه در جهت افزایش راندمان تولید در واحد سطح و تولید محصول خارج از فصل اقدام نمایند.

وجود امكانات مناسب در منطقه شامل فضای مناسب، خاك، آب كافی، ساختمانها و ایجاد تأسیسات مناسب و نیز ایجاد یك محیط ملایم و دور از خشونت جهت حفظ سلامت روحی كارگرانی كه در كارگاه و شركت به فعالیت سخت بدنی از هدفهای اجرای طرح می باشد.



اهداف طرح:

-         ایجاد یك محیط متعادل و سر سبز با هدف استفاده بهینه از منابع آب و خاك

-         ایجاد یك محیط كنترل شده در جهت افزایش عملكرد در واحد سطح

-         مبارزه با آفات و بیماریها در كشت گلخانه ای بسیار ساده تر و مؤثرتر از كشت در فضای آزاد است.

-         هزینه های كارگری در كشت گلخانه در مقایسه با كشت های فضای باز و روش سنتی كمتر است

-         كسب درآمد و افزایش سودآوری و نرخ بازده سرمایه

-         با توجه به محدودیت منابع آبی در روش گلخانه ای با حداقل مصرف آب حداكثر بهره بری حاصل می گردد.



شرح عملیات جنبی

در محل اجرای طرح جهت تأمین آب مورد نیاز اجرائی حفر و تجهیز یك حلقه چاه نیمه عمیق پیش بینی گردیده است كه حتی الامكان سعی خواهد شد با توجه به شرایط منطقه نسبت به خرید یك انشعاب برق سه فاز نیز اقدام گردد تا علاوه بر تأمین روشنائی مورد نیاز سالن ها، برق مصرفی مشعل، فن و الكتروپمپ چاه را نیز تأمین نماید.

همچنین مساحت 20 متر مربع اتاق نگهبانی برای حضور دائم نگهبانی از تأسیسات لحاظ و منظور شده طرح و 20 متر مربع هانكار و استخر جهت نگهداری آب و سایر نهاده های مورد نیاز می بایست ساخته و اجرا گردد.

جهت بسته بندی، سورتینگ درجه بندی محصول استحصالی از اجرای پروژه حداكثر به مساحت 20 متر مربع نیز سالن بسته بندی مورد نیاز طرح ساخته و اجرا خواهد شد.

مدیریت طرح، برنامه ریزی، رفع مسائل و مشكلات اجرائی حین طرح توسط مجری و حضور دائم وی در محل اجرا مستلزم ساخت و تجهیز دفتر كار و سرویس های بهداشتی و نمازخانه می باشد كه در این طرح در سطح حداكثر 40 متر مربع دیده شده است.

با عنایتی كه به جداول ارائه شده كاملاً روشن است كه با احداث پنج هزار متر مربع گلخانه تونلی جدید و با توجه به توضیحات كه در صفحات قبل شرح داده شده است مشخص می شود كه در هر متر مربع گلخانه تعداد 5/2 نشاء (خیار) كاشته می شود كه متوسط برداشت محصول خیار از هر بوته در هر دوره كه حدود 4 الی 5/4 ماه طول می كشد حدود 10-5/9 كیلوگرم در نظر گرفته شده است لذا در هر دوره برداشت حدود

120000= كیلو محصول 69 * 5/2 عدد بوته در متر مربع*5000 متر گلخانه

كیلوگرم خیار برداشت می شود و از آنجا كه در هر سال دو بار عملیات كاشت، داشت و برداشت انجام می پذیرد بنابراین میزان محصول قابل برداشت در هر سال 240000=2*120000 كیلوگرم پیش بینی می گردد.

قیمت خرید خیار در بازار مثل تمام محصولات بسته به عرضه و تقاضا می باشد و با توجه به متوسط سه ساله قیمت های موجود در بازار هر كیلوگرم خیار 2500 ریال مجاسبه گردیده است كه با احتساب 240 تن محصول درآمد ناخالص طرح 2500*240000 كیلوگرم برابر 600000000 ریال خواهد بود.

محاسبه قیمت تمام شده محصول:

هزینه های اجرائی جاری طرح               3/503183 هزار ریال

هزینه استهلاك سالیانه                         61/94462 ریال

هزینه تسهیلات بانكی                                     68/136597 ریال

جمع                                                   68/136597 ریال

ریال 3/1356= گیلوگرم محصول 240000 / 9/325522 هزار ریال هزینه

هزینه تولید هر كیلوگرم خیار 3/1356 ریال خواهد بود.

سود زیان طرح:

هزار ریال 1/477/274= ریال در آمد- 600000-9/325522 هزار ریال هزینه تولید سالیانه

نرخ بازار سرمایه: 22%

دوره برگشت سرمایه 6/3 سال




نتیجه گیری:

-         طرح حاضر با نرخ بازده سرمایه 22% در سال دارای 5/274 میلیون ریال سود سالیانه می باشد كه علاوه بر ایجاد توانائی بازپرداخت اقسار بانكی موجب اشتغالزایی تعداد 11 نفر نیروی دائم در منطقه خواهد شد.

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه کارافرینی طرح احداث گلخانه برای تولید محصولات گلخانه ای , طرح توجیهی احداث گلخانه برای تولید محصولات گلخانه ای , کارآفرینی طرح احداث گلخانه برای تولید محصولات گلخانه ای , دانلود پروژه طرح احداث گلخانه برای تولید محصولات گلخانه ای , دانلود کارآفرینی طرح احداث گلخانه برای تولید محصولات گلخانه ای , طرح توجیه فنی احداث گلخانه برای تولید محصولات گلخان

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر