امروز: یکشنبه 9 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

پروژه کارآفرینی تولید ماءالشعیر

پروژه کارآفرینی تولید ماءالشعیردسته: کارآفرینی
بازدید: 23 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 436 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 33

پروژه کارآفرینی تولید ماءالشعیر در 33 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول Pdf)

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

پروژه کارآفرینی تولید ماءالشعیر در 33 صفحه ورد قابل ویرایش


خلاصه طرح:

موضوع طرح:تولید ماالشعیر ماالشعیر

نوع تولیدات:ماالشعیر ماالشعیر

تعداد شاغلین:87



مشخصات سرمایه گذاری طرح(ارقام به میلیون دلار)

سرمایه گذاری کل طرح:12500

سرمایه گذاری ثابت:10000

سرمایه در گردش:2000

درآمد سالیانه:25000

سوذ ویژه:9041

دوره بازگشت سرمایه:18 ماه

نرخ بازدهی سرمایه:90%















مقدمه:

به دلیل استفبال روز افزون مردم جهان به رعایت موازین بهداشتی نسبت به ماالشعیر های گازدار سنتی مرسوم در کشور از تقاضای بیشتری برخورداراند.چنانکه در ایران نیز عرضه ماالشعیر های گازدار تولیدی با روش های بهداشتی مصرف دوغ سنتی را که در گذشته بازار مناسبی داشته است را توانست تحت تاثیر قرار دهد.

در این میان ماالشعیر به علت دارا بودن خواص دارویی مطلوب در ضمن داشتن ویپگیهای مناسب در طول سال های اخیر از نرخ رشد بسیار بالایی برخوردار بوده است. از سوی دیگر پایین بودن هزینه های تولید این ماالشعیر و داخلی بودن کلیه مواد آن ساخت این ماالشعیر را مقرون به صرفه میکند.



ماالشعیر های استاندارد مطابق ثعریف موسسه استاندارد ماالشعیر هایی هستند که از اختلاط آب و گاز کربنیک و ترکیبلت شکر و سایر شیرین کننده ها و مواد افزودنی بدست می آیند.

ماالشعیر های گازدار به 5 دسته تقسیم میشوند:

1-ماالشعیر های گاز دار طعم دار رنگی

2-ماالشعیر های گازدار کولا

3-ماالشعیر های گاز دار طعم دار بی رنگ

4-ماالشعیر های گاز دار میوه ای

5-ماالشعیر های گازدار بدون طعم و رنگ



شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز :

ماالشعیر سازی :

تاریخچه ماالشعیر سازی اساساً به زمانی بر می گردد كه بشر علاوه بر مصرف آب آشامیدنی می توانست از افزودن موادی چون طعم دهنده ها و شیرین كننده ها به آب ، شربت های متعددی را تهیه كند. بعدها كه مصرف شیرین كننده ها متداول گشت ایرانیها طعم دهنده هایی نظیر به لیمو ، آلبالو ، زرشك ،آلو ، انجیر و بسیاری از عرقیات نظیر نعناع ، آویشن ، بهار نارنج و غیره را بطور طبیعی در نوشیدنی ها مصرف می نمودند . او متاسفانه تكنیك استفاده از عرقیات و استخراج اسانس از آن كه در حقیقت امولسیون طعم دهنده در آب است تا امروز در ایران پیشرفتی نكرده است .

سابقه ماالشعیر سازی در ایران به معنای جدید آن به سال 1331 بر می گردد . در این سال شركت زمزم محصول تولیدی خود را با نام پپسی كولا به بازار عرضه كرد . قبل از این تاریخ ماالشعیر های گازدار سنتی نظیر لیمونادر اغلب بصورت غیر بهداشتی تهیه و به بازار عرضه می شد . و در سال 1333 كارخانه كوكا كولا ، در سال 1334 شركت ساسان تاسیس شد كه محصولات تولیدی را به نام كانا درای و سوپر كولا به بازار عرضه كردند . ماالشعیر های دیگر مانند اسو ، شوئپس ، آلپاین و فانتا نیز به بازار عرضه شدند كه بعد از مدتی یا تعطیل شدند یا در كارخانه زمزم و ساسان ادغام گردیدند .

حدود 50 سال پیش اولین كارخانه ماالشعیر سازی در ایران آغاز به كار كرد در ابتدا عدم تطبیق ماالشعیر با ذائقه مردم و ماهیت و وابستگی تولید كنندگان و حكم تحریف مصرف ماالشعیر از گسترش بازار مصرف این كالا جلوگیری كرد . جا افتادن ماالشعیر به عنوان الگوی مصرف سالها طول كشید اما امروزه ماالشعیر یك كالای پر مصرف می باشد . در سال 1356 تولید ماالشعیر در سطح كشور حدود 7/1 میلیارد بود این رقم در سال 1362 به 6/2 میلیارد بطری رسید . و این روند تا به امروز ادامه داشته است .



مختصری از نحوه کار شرکت :

عصاره ها :

عصاره‏های شركت عبارتند از: كولا، پرتقالی، لمون لایم، ورزشی، انبه و انواع دایوت‏های بدون قند است كه البته تمام شركتها ایران همین انواع را میزنند.



ماالشعیر از چه چیزهایی درست شده است؟

آب، شكر، مواد نگهدارنده، گاز كربنیك، عصاره

آب مصرفی این شركت آب چاه است كه عمق این چاه حدود 140 متر است كه از 45 سال پیش كه این كارخانه تاسیس گردیده است آب كارخانه را تامین میكند. آب از چاه وارد آب انبار میشود و از آنجا وارد تصفیه خانه میشود و به روش لایم سودا تصفیه میشود.

شكر مصرفی این شركت داخلی است وهمان شكر معمولی است كه از داخل كشور تامین میشود. ماالشعیر‏های رژیمی به جای شكر از شیرین‏ كننده های مصنوعی به نام آسپارتان استفاده میشود كه شیرین كنندگی این ماده مصنوعی حدود 200 برابر شكر است.عصاره: پرتقالی الف- كه از رنگهای مجاز خوراكی استفاده میشود مانند سانسویل نو- كالمهگزین

پرتقالی ب: صمغ عربی

كولا الف: شامل آنتی فوم (ضر كف)- كارامل (قند سوخته) كافئین

كولا ب: اسید فسفریك خوراكی

ورزشی، لمون لایم، انبه، عصاره آنها از آلمان خریداری شده و دیگر فرمولاسیون روی آنها انجام نمی‏دهیم.

ماالشعیر‏های كولا و پرتقال فرمولاسیون روی آنها انجام می‏گیرد كارخانه آن دریافت آباد است ولی ماالشعیر‏های ورزشی، لمون لایم، انبه عصاره آنها مستقیماً از آلمان وارد شده و با شربت و آب گازدار مخلوط می‏كنیم.

با دو شركت آلمانی هم قرارداد داریم به نامهای H & R و DOHLER كه كارهای خود را از آنجا خریداری میكنیم.

افرادی كه مرض قند دارند داخل بدنشان انسولین به مقدار نیاز تولید نمیشود كه بتوانند شكر را سوخت و ساز كنند برای همین از آسیارتام تهیه اسید آمینه است كه به اصطلاح منشا فنیل آلانین دارد.

مواد نگهدارنده از رشد كپكپها و مخمرها جلوگیری میكند. بنزوات سدیم برای نگهداری در در ماالشعیر استفاده میشود كه مقدار خیلی جزئی آن كه اداره استاندارد به ما اجازه داده است استفاده می‏كنیم.

گاز كربنیك ماده ای است كه در تركیب ماالشعیر استفاده میشود. گازوئیل را میسوزاند از گرمای آن برای گرم كردن آب و از دود آن كه حاوی گاز CO2 و مونواكسیدكربن است استفاده میكنیم. طی یكسری فرایندها آنرا به تبدیل به%9/99 Co2 تبدیل میكنند و در صنعت ماالشعیر سازی مصرف میشود. روی ماالشعیر ها آزمایشاتی انجام میگیرد. عصاره‏ای كه آنها می‏سازند عصاره اولیه را با شربت مخلوط میكنند كه میشود عصاره نهائین و یكسری آزمایشاتی را روی آن انجام میدهیم از قبیل: اندازه گیری pH ، اندازه گیری غلظت و در آزمایشگاه، آزمایشات دیگری روی محصول انجام می‏دهیم از قبیل: اندازه گیری فشار یا مقدار گاز كربنیك، اندازه گیری بریكس یا غلظت یا مواد جامد حل شود درآب، اندازه گیری چگالی ماالشعیر، اندازه گیری اسیدیته ماالشعیر، این آزمایشات را روی ماالشعیر انجام میدهند. هر نیم ساعت یكبار یك نمونه برداشته و این آزمایشات را روی آن انجام میدهیم. تا پی ببریم كه آیا این موادی كه به آن افزوده كرده‏اند خوب و موثر بوده یا غیر و یا محصول آیا استاندارد است یا نه؟

تاریخ انقضا: آنها با استانداردهای بین المللی پیش میروند. آنها می‏بینند كه ماالشعیر‏ای كه دارای چه موادی است به چه مقدار وقت برای استفاده نیازمند است. البته باز هم ممكن است ماالشعیر‏ای بعد از یك ماه خراب شود و تخمیر شود ولی ماالشعیر‏ای دیگر در شرایطی دیگر چندین سال باقی بماند.

بنزوات سدیم باعث میشود كه ماالشعیر مدت طولانی تری برای استفاده پیدا كند.

مضرات و فایده‏های ماالشعیر: فایده‏های ماالشعیر این است كه این قند و شكری كه داخل ماالشعیر است ایجاد كالری میكند و بقیه مواد شیمیایی است و برای بدن ضرر دارد مثلاً بنزوات سدیم سرطان زا است.

بهبود کیفیت بسته بندی :

بسته بندی چهره كالاست. در یك تقسیم بندی كلی، سه سطح اصلی می توان برای هر كالا در نظر گرفت. اول خود كالا كه خدمات مشكل گشا یا فواید اساسی آن را هنگام خرید انتظار دارند. شالوده كالا پاسخ به این پرسش است كه خریدار واقعاً چه چیز را می خرد؟ در سطح بعدی طراحان كالا بر مبنای شالوده كالا، یك كالای واقعی را به وجود می آورند كه بسته بندی در این سطح قرار می گیرد.



بسته بندی به همراه مواردی مثل طرح و نام تجاری و كیفیت به نحوی با هم تركیب می شوند كه ارائه فایده اصلی كالا امكانپذیر باشد. آخرین سطحی كه مورد توجه قرار می گیرد مزایای اضافی مثل خدمات پس از فروش، تضمین ها و نصب و شرایط تحویل است. بسته بندی سبب ساز اولین ارتباط مستقیم با مشتری است و تا حد زیادی وظیفه ارائه یك تصویر ذهنی مطلوب از كالا را به عهده دارد. از نظر روانی اولین برخورد و تصویری كه ما از اشخاص داریم مهمترین تصویر و تعیین كننده ترین است حتی در یادآوری اشخاص بعد از ?? سال به ذهن ما می آید، این قاعده در مورد كالا هم صادق است.



بسته بندی

آماری ???? ساله از بسته بندی در دست است كه به صورت ظروف ساخته شده از حصیر و همچنین ظروف گلی و لعابی زمخت در بین النهرین و مصر كاربرد داشته است. در تعاریف جدید بسته بندی به معنی ساخت و تعبیه و تهیه ظرفی است كه سلامت كالای مظروف یا محتوای خود را در فاصله زمانی بعد از تولید و در مراحل حمل و نقل و انبارداری و توزیع مصرف نهایی حذف كرده و از صدمات و خطرات احتمالی فیزیكی یا شیمیایی جلوگیری می كند. به تعبیری بسته بندی، چراغ قرمزی است در برابر توقف عابران جلوی ویترین خرده فروشی ها و به حق آن را به عنوان «فروشنده خاموش» می شناسند. بسته بندی، چهره كالاست چون مشتری از طریق بسته بندی محصول را شناسایی می كند. بسته بندی پیام تولیدكننده را به خریدار می رساند و بین آنها ارتباط برقرار واطلاع رسانی می كند. بسته بندی به محصول شخصیت می دهد و محافظت از كالا را دربرابر ضربه، رطوبت، شرایط اقلیمی، بوها، گازها، ارتعاش،میكرو ارگانیسم، فشار، متلاشی شدن و حشرات به عهده دارد. تعدادی از تئوریسین های بازاریابی از بسته بندی به عنوان پنجمین متغیر قابل كنترل بازار (در كنار محصول و قیمت و مكان و ترفیع) یاد می كنند. امروزه بسته بندی به عنوان یك صنعت دردنیا معرفی و مطرح می شودو برای آن انواع مختلفی برمی شمرند: در بعضی موارد بسته بندی پس از مصرف شدن محتوای اصلی كاربرد مجدد پیدا می كند یا اینكه پس از مصرف، دور ریخته می شود. در تقسیم بندی های دیگر بسته بندی را از نظر مواد اولیه (چوبی، مقوایی، كیسه ای، پلاستیكی) از نظر محتوایی (میوه جات، لوازم خانگی) از نظر تكنولوژی تولید (بسته بندی وكیوم روكش پلی اتیلن...) و از نظر مراحل تولید (بسته بندی برای مصرف كننده مثل شامپو و لوازم بهداشتی و ... بسته بندی برای حمل ونقل به منظور حفاظت و ایمنی ... بسته بندی بزرگ صنعتی مثل استفاده از پالت) تقسیم بندی می كنند.

اجزا و حفاظت و دسترسی:

هدف اصلی از تهیه بسته، حفظ و نگهداری خواص محصولات و دسترسی راحت به محتویات داخل بسته است. به علاوه هر یك از عوامل توزیع و مصرف نیز از بسته بندی انتظاراتی دارند،برای مثال خرده فروشان بسته بندی را نیاز دارند تا براحتی در معرض دید و نمایش خریداران قرار گیرد و یا در اندازه های متفاوت باشد تا با قدرت خرید مشتریان گوناگون متناسب باشد. مصرف كنندگان نیز نوعی از بسته بندی را می پسندند كه براحتی قابل حمل باشد و براحتی به محتویات آن دسترسی پیدا كنند.

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه کارافرینی تولید ماءالشعیری , طرح توجیهی تولید ماءالشعیر , کارآفرینی تولید ماءالشعیر , دانلود پروژه تولید ماءالشعیر , دانلود کارآفرینی تولید ماءالشعیر , طرح توجیه فنی تولید ماءالشعیر , توجیه اقتصادی تولید ماءالشعیر , تولید ماءالشعیر , تولید , ماءالشعیر

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر