امروز: چهارشنبه 19 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

طراحی سیستم كنترل آسانسور

طراحی سیستم كنترل آسانسوردسته: کامپیوتر و IT
بازدید: 38 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 1530 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 88

ابزارهای معمولی در یک سیستم معمولا با استفاده از یک وسیله‌ی ورودیخروجی به واحد کنترل متصل می‌گردند و از باس‌های موازی آدرس و داده و احیاناً دیکدرهای آدرس استفاده می‌شود که منجر به سیم‌کشی زیادی بر روی مدار چاپی برای مسیرهای آدرس و داده می‌شود این مسئله در محصولاتی از جمله TVset، VCRها و تجهیزات صوتی قابل قبول نیست

قیمت فایل فقط 5,900 تومان

خرید

طراحی سیستم كنترل آسانسور

مقدمه:

       ابزارهای معمولی در یک سیستم معمولا با استفاده از یک وسیله‌ی ورودی-خروجی به واحد کنترل متصل می‌گردند و از باس‌های موازی آدرس و داده و احیاناً دیکدرهای آدرس استفاده می‌شود که منجر به سیم‌کشی زیادی بر روی مدار چاپی برای مسیرهای آدرس و داده می‌شود. این مسئله در محصولاتی از جمله TV-set، VCRها و تجهیزات صوتی قابل قبول نیست. به‌علاوه این مشکل در چنین ابزارهایی باعث افزایش حساسیت دستگاه به تداخل امواج الکترومغناطیسی و نیز تخلیه‌ی الکترواستاتیکی می‌گردد. تحقیق در زمینه‌ی حل این مشکلات در شرکت فیلیپس منجر به ابداع پروتکل I2C گردید. در اوایل دهه‌ی ۱۹۸۰ این شرکت یک باس ساده‌ی دو خطی برای کنترل کارآمد درون آی‌سی ابداع کرد. این باسIC  Inter- و یا باس I2C نامیده شد. در سال ۲۰۰۰ آخرین ویرایش این پروتکل ارائه شد و هم‌اکنون تولیدات این شرکت شامل رنج گسترده‌ای از محصولاتی ست که امکان تبادل اطلاعات را با یکدیگر به‌راحتی بر روی باس پیدا کنند. هاب‌های ارائه شده و تکرارکننده‌های باس و سوئیچ‌های دوجهته و مالتی‌پلکسرها باعث افزایش تعداد وسایلی شده‌اند که باس می‌تواند بپذیرد. باس I2C فضا را حفظ می‌کند و باعث کاهش چشم‌گیر هزینه‌ی نهایی می‌شود. دو خط باس به‌معنی سیم‌های چاپی کمتر و درنتیجه بردهای مدارچاپی خیلی کوچکتر و تست و عیب‌یابی راحت‌تر و سریع‌تر است.

         همان‌گونه که در خلاصه ی پروژه آمده است، این پروتکل در طراحی‌های صنعتی به صورت یک استاندارد جهانی درآمده است و در بیش از ۵۰ کمپانی بزرگ صنعت الکترونیک از جمله Intel، Atmel، XICo، Analog Device و ... به کار گرفته شده است. امید است با به کارگیری این پروتکل در کشور ما نیز به رشد و توسعه ی هر چه بیشتر صنعت داخلی کمک شود.

فصل یکم: انتقال داده

۱-۱- چگونگی تبادل داده

هدف از تبادل داده، انتقال داده بین دو یا تعداد بیشتری واحد می‌باشد. به‌عنوان یک اصل، آن‌ها می‌توانند کاراکتر یا دستورات باشند. ساده ترین سطح زبان رایانه، کاراکترهای باینری است که شامل ۷ یا ۸ عدد صفر یا یک می باشد. اکثر رایانه‌ها با این سطح کار می‌کنند. تبادل داده اساساً با صفر و یک صورت می‌گیرد.

یکی از استانداردهای معمول در رایانه‌ها، استاندارد اسکی می‌باشد که شامل ۱۲۸ کاراکتر است که هر کدام از آن‌ها از ۷ بیت تشکیل شده‌است. باید توجه داشت که ارتباطات در داخل رایانه با سرعت زیادی انجام می‌شود و برای ارتباط با محیط خارج باید ارتباطات هم‌زمان شوند و هم‌چنین باید صحت تبادل داده، کنترل شود.

استانداردهای مختلفی از ASCII وجود دارد. به‌عنوان مثالASCII گسترش [1]که از هشتمین بیت نیز برای انتقال داده استفاده می کند.


جهت دریافت فایل طراحی سیستم كنترل آسانسور لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 5,900 تومان

خرید

برچسب ها : طراحی سیستم كنترل آسانسور , دانلود طراحی سیستم كنترل آسانسور , سیستم , طراحی سیستم , آسانسور , كلكتیو دان , كلكتیو آپ , فول كلكتیو , كلكتیو سلكتیو , پوش باتن , رویزیون , VVVF , میكروكنترلر

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر