امروز: سه شنبه 18 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

گزارش کاراموزی تجزیه و تحلیل سیستم شركت

گزارش کاراموزی تجزیه و تحلیل سیستم شركتدسته: علوم انسانی
بازدید: 39 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 44 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 65

گزارش کاراموزی تجزیه و تحلیل سیستم شركت در 65 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

گزارش کاراموزی تجزیه و تحلیل سیستم شركت در 65 صفحه ورد قابل ویرایش


شناخت وتحلیل ساختار سازمانی وضع موجود

همانطور كه ملاحظه میشود كل شركت به دو بخش تولیدی و غیر تولیدی تقسیم شده است كه هر دو بخش مستقیماتحت نظر مدیریت عامل می‌باشند بخش تولیدی از قسمتهایی نظیر تاسیسات ، تعمیرات و نگهداری ، كنترل كیفیت و بخش غیر تولیدی  از قسمتهای تداركات، امور مالی، وامور بازرگانی واداری تشكیل شده است .

در طراحی مجدد ساختار سازمانی با توجه به الزامات موجود مجموعه بخش تولیدی خود باید به سه قسمت عمده تفكیك شود . كه این سه بخش عبارتند از :

بخش تولید اكسل پیكان

بخش تولید اكسل پژو

بخش تولید كرانویل – پینیون

چارت جدید به این دلیل بوجود آمده است كه هر یك از این محصولات با توجه به خصوصیات فیزیكی و تكنولوژی ساخت از یكدیگر متفاوت بودند و نیاز مندیهای خاص خود را دارد كه با توجه به این موضوع مدیریت واحد آنها اشكالاتی را در عمل بوجود می‌آورد كه لزوم تغییر در ساختار سازمانی را ایجاب می‌كرد .



شناخت وتحلیل منظور ، خط مشی واهداف كیفی وضع موجود



شناخت و تحلیل منظور، خط مشی و اهداف كیفی وضع موجود

 در زمینة شناخت و تحلیل خط مشی و اهداف كیفی و منظور های سازمانی در شركت صنعتی محورسازان ایران خودرو می توان به برخی نكات اشاره نمود .

1 ـ رسالت و اهداف سازمان با توجه به وضع موجود شركت كاملاً‌ مناسب به نظر      می رسد تنها نكته ای كه دراین بند از خط مشی كیفی سازمان مورد توجه واقع نشده گسترش فعالیتهای شركت در زمینة توسعة محصولات جدید و گسترش فعالیتهای شركت غیر از زمینة تولید اكسل خودروهای بنزینی می باشد كه با توجه به توان بالقوة شركت برای حصول این امر رسیدن به آن دور از دسترس نیست یعنی شركت می تواند محصولای غیر از اكسل نیز تولید نماید و روانه بازار كند و سازمان را هر چه بیشتر و بهتر توسعه دهد .

2 ـ در زمینة دیدگاه شركت كه در بند دوم خط مشی و اهداف ذكر شده است طرح سعی كرده است كه بر اساس مدل TQM دكتر اوكلند با تاكید بر تعهد مدیران شركت ، عزم و ارادة مدیران شركت را در بسط و توسعة فرهنگ كیفیت كه در آن جابه نام فرهنگ بهبود مستمر و پیش گیری از عیوب یاد شده بیان كند و آنرا در كلیة سطوح و فرآیندهای سازمان بسط داده است .

3 ـ در زمینة بحث از روش شركت ناظم خط مشی سازمان با تاكید بر آموزش كاركنان در جهت تقویت روحیة تعهد گرایی و جلب مشاركت آنان در حقیقت بر این جملة معروف دكتر (( ایشی كاوا )) تاكید كرده كه : كیفیت با آموزش شروع می شود و با آموزش ختم می شود و این امر را مبنای انجام صحیح امور دانسته در تمام سطوح سازمانی دانسته است كه این امر بدون وجود فضای مناسب و روابط كاری صمیمانه در بین سطوح مختلف سازمان امكان پذیر نیست و این امر هم بایستی با آموزش كاركنان تامین شود كه این نشانگر یك چرخة مناسب در جهت انجام صحیح امور در تمامی سطوح می باشد .

4 ـ سازمان الگی خود را در نظام مدیریت كیفیت بر اساس الزامات و بایدهای دو استاندارد ISO /TS 16949 , ISO 9001-200  بنا نهاده است و تمامی كاركنان خود را با احترام متعهد به اجرای الزامات مندرج در این استانداردهای سیستم كیفیت كه در نظام كیفیت شركت آمده كرده است .





شناخت وتحلیل وضع موجود از مسئولیت مدیریت



گزارش شناخت وتحلیل وضع موجود از مسئولیت مدیریت

در شرکت محورسازان ایران خودرو "نماینده مدیریت" تمام اختیارات را در غالب سیستم مدیریت کیفیت در اختیاردارد. باوجود این مدیریت در نهایت تنها مسئول در مقابل وجود محصول نامرغوب می باشد .

مدیریت در این سازمان باتوجه به وظایفی که برای آن در نظر گرفته شده است می بایست در جهت برقراری سیستم مدیریت کیفیت خط مشی واهداف کیفیت را برای سازمان تعیین نماید .به این منظور مدیریت بر اساس رسیدن به اهداف معین شده بایستی خط مشی را تعیین کند . مدیریت باید میزان رضایتمندی مشتری (در اینجا منظور ایران خودرو ) و مصرف کنندگان را اندازه گیری و بررسی نماید و بر این اساس "بهبود مستمر " را در دستور کار خود قرار دهد .

مسئولیت واختیار دیگر مدیران در ردة میانی سازمان وشرح وظایف کلیة پرسنل لازم است که توسط مدیریت مشخص شده باشد.

با توجه به آنکه مدیریت نهایتاً تنها مسئول در مقابل وجود محصول نامرغوب دراین  شرکت است لذا مدیریت خود را نماینده مشتری در سازمان می داند .

از دیگروظایفی که بر عهده مدیریت می باشد تأمین منابع مورد نیاز شرکت است , که باید آنها را در اختیار نمایندگان مختلف خود در بخشهای مختلف سازمان , برای دستیابی به حداکثر رضایتمندی کلیة طرفهای ذینفع در شرکت , قرار دهد.

مدیریت همچنین موظف است بازنگری مدیریت را در دستور کار خود قرار دهد, به این منظور نماینده مدیریت باید هر شش ماه تمامی مسائل وموارد مثبت ومنفی در رابطه با استقرار سیستم کیفیت ونگهداری سیستم را به مدیر عامل گزارش دهد این موارد اکثراًشامل: میزان برگشتی , میزان ضایعات , و میزان مغایرت ها با استاندارد و ...

هدف از انجام بازنگری های مدیریت شش ماهه حصول اطمینان از رسیدن به اهداف سازمان است .

ازدیگر مسئولیتهای مدیریت تعیین طرح تجارت است, هرچند دراین شرکت مدیریت درتعیین طرح تجارت تنها در مقابل شرکت ایران خودرو مسئولیت دارد .

دیگر مسئولیت مدیریت ایجاد انگیزش وتفویض اختیار ورضایتمندی در کارکنان است.

در پایان لازم به توضیح است که نمایندگی مدیریت در شرکت محور سازان ایران خودرو بر عهده واحد تضمین کیفیت و در واقع مدیر آن واحد می باشد.







شناخت وتحلیل وضع موجود ازمدیریت منابع وتحقق محصول

گزارش شناخت و تحلیل وضع موجود از مدیریت منابع و تحقق محصول

در شركت محورسازان ایران خودرو مدیریت منابع و تحقق محصول ذكر شده در استاندارد ISO 9001 با توجه به وضع خاص شركت به آن مفهوم خواسته شده در استاندارد اجرا نمی شوند .

در حقیقت این بخشها بر اساس بند APQP كه در ISO/ TS 16949-99 آمده است در شركت عمل می شود كه Document های آن در بخش مهندسی قرار دارد و از اختیار واحد تضمین كیفیت خارج می باشد .

آنچه كه در نظامنامة كیفیت سازمان در مورد مدیریت منابع آمده به شرح زیر است :

نیازمندیهای مربوط به منابع در سازمان مشخص گردیده و با توجه به آنها منابع لازم نظیر استفاده از نیروی متخصص و آموزش دیده و در مدیریتهای اجرایی و امور اپراتوری و همچنین ممیزیهای داخلی و مشاغلی كه عملكرد آنها منجر به تائید فعالیتهایی می گردد در چارچوب (( سیستم كیفیت پیش بینی شده ))‌ APQPهستند .





شناخت وتحلیل وضع موجود از اندازه گیری ، تجزیه و تحلیل و بهبود



گزارش شناخت و تحلیل وضع موجود از اندازه گیری ، تجزیه و تحلیل و بهبود :

در جهت اجرای این بند ، در سیستم مدیریت كیفیت شركت محور سازان ایران خودرو فرآیند اندازه گیری ، تجزیه و تحلیلی و بهبود  فرآیندهای سازمان در پنج گام به شرح زیر انجام می شود .

1- شناسایی كامل فرآیندها :

در این زمینه واحد تضمین كیفیت فرآیندهای جاری در سازمان را شناسایی می كند وبر اساس اهمیت آنها فرآیند ها را در سه دستة :

الف )‌ فرآیندهای اصلی با نشان  A

ب ) فرآیندهای مدیریتی با نشان  M

ج ) فرآیندهای پشتیبانی با نشان P

دسته بندی می نماید و آنها را مشخص می كند .

2 ـ ماتریس ارتباطات :

واحد تضمین كیفیت ماتریسی را تحت عنوان ماتریس ارتباطات طراحی می كند كه بر

اساس واحدهای مندرج در ساختار سازمانی و فرآیندهای دسته بندی شده ساخته می شود .در این ماتریس فرآیندها در ستون اول سمت راست وارد می گردند واحدهای سازمانی در بالاترین سطر ماتریس به نام یا علامت اختصاری نوشته می شوند به این ترتیب نقش هر واحد درانجام هر فرآیند درسطرها و ستونهای دیگر ماتریس باشد نشانة A و M و P مشخص می گردد به بیان دیگر در انجام هر فرآیند درجه اهمیت هر كدام از واحدهای دخیل در انجام آن فرآیند مشخص می شود . نمای كلی این ماتریس به پیوست ارائه گردیده .

3 ـ برای هر فرآیند پارامتری تعیین می شود كه نشانگر میزان موفقیت و انجام درست آن فرآیند می باشد و معمولاً‌ مقداری بر حسب درصد واحد آن می باشد .

4 ـ اندازه گیری پارامترها :

برای سنجش و تحلیل وضعیت فرآیندها بایستی پارامترهای تعیین شده برای آنها اندازه گیری می شود این اندازه گیری بر اساس جدول برنامة بهبود كه تهیة آن در روش اجرایی زیر آمده است تهیه می شود .

1 ـ روش اجرایی سنجش و عملكرد و فرآیند بر اساس نمودار  PDCA دمینگ

2ـ روش اجرایی بهبود مستمر

نمای كلی این جدول طرز تهیة آنرا به طور واضح نشان می دهد كه این نمای كلی به پیوست این بخش آمده است .

در فرم برنامه بهبود كه نمونه آن در صفحه بالا آورده شده است ابتدا نام واحدی را كه مورد سنجش واقع می‌شود وارد می‌گردد . در بند بعدی هدف این سنجش و ملاحظات مربوط به آن كه از فرایندهای اندازه‌گیری و تجزیه تحلیل حاصل شده وارد می‌گردد . سپس در بند شرح هدف با پرداختن به جزییات هدف اصلی آنها را به طور كامل شرح می‌دهیم و در ستونهای مقابل مورد ارزیابی قرار می دهیم .

در این ستونها ابتدا وضعیت فعلی را براساس شاخص كنترلی ( پارامتر ) كه در ستون بعدی آمده وارد می‌كنیم . در ستوا بعدی جهت بهبود را با بهره گیری از پیكانهایی كه جهتآنها رو به بالا یا پایین است مشخص می‌شود .

در شركت محورسازان ایران خودرو در وضعیت ثابت یا بدون تغییر جهت بهبود را رو به پایین در نظر می‌گیریم . سپس در بند مربوط به « شرح اقدام » شرح اقدامات اصلاحی كه باید انجام شود را وارد می‌كنیم . سپس در ستون بعدی وضعییت آتی را با كمك شاخص كنترلی پیش‌بینی می‌كنیم . در سه ستون باقی مانده بعدی زمانهای شروع برنامه بهبود و دوره ارزیابی آن به همراه افراد مسئول برنامه بهبود مشخص می‌شود .

2ـ4ـ سیستم كیفیت :

1-2-4- كلیات:

شركت محور سازان ایران خودرو سیستم كیفیت خود را بر مبنای الگوی استاندارد 2000ـ9001 ـ I SO   و شرایط اجرایی ایجاد نموده تا بدینوسیله نیازمندیهای تعیین شده در استاندارد مذكور و نیازمندیهای مشخص شده را ایجاد ، مدون و نگهداری نماید.

در همین راستا نظامنامه كیفیت بعنوان بالاترین سطح 2000ـ 9001 ـ ISO    را بصورت كلی و همچنین ساختار مدارك سیستم كیفیت را بیان می نماید .

مسئولیت تهیه و بازنگری نظامنامه كیفیت را بعهده مدیر تضمین كیفیت می باشد .

نظامنامه‌كیفیت پس از‌تصویب مدیریت عامل‌كه با درج امضای ایشان بر روی‌جلد نظامنامه مشخص می‌گردد . توسط مدیر تضمین كیفیت معتبر  و نسخ آن توزیع می گردد.

مدیر تضمین كیفیت مسئولیت دارد در دوره های یكساله نظامنامه كیفیت را بازنگری  و در صورت لزوم اصلاحات لازم را در آن اعمال نماید.

دومین سطح مدارك سیستم كیفیت روشهای عمومی است . در روشهای عمومی توضیح داده شده است كه چه كاری ؟ توسط چه كسی ؟ چه موقع ؟   و چگونه ؟   انجام می شود.

در سیستم كیفیت شركت محورسازان ایران خودرو در مورد فعالیتهای مرتبط با نیازههای 94ـ9001 ـ I SO

استاندارد روش اجرایی مربوطه تهیه گردیده است .

لیست روشهای عمومی سیستم كیفیت در لیست 201 – L Q A   آورده شده است .

سومین سطح مدارك سیستم كیفیت شامل دستور العمل كاری می باشد كه در این مدارك چگونگی نحوه انجام فعالیتها شرح داده شده است . لیست دستور العمل كاری سیستم كیفیت آورده شده است .

چهارمین سطح مدارك سیستم كیفیت شامل سوابق اجرایی نظام كیفیت ، فرمها ، استاندارد مرجع ، شناسنامه های محصول ، كالا و … می باشد ، این سطح نشان دهنده چگونگی عملكرد نظام كیفیت می باشد.



2-2-4- روشهای اجرایی سیستم كیفیت :

الف – روشهای عمومی فعالیتهای مرتبط با نیازهای استاندارد94ـ9001 ـ I SO تهیه شده است . روشهای عمومی به گونه ای تهیه شده اند كه با خط مشی كیفی شركت سازگار باشند .

ب – امور اجرایی سیستم كیفیت براساس روشهای عمومی و دستور العمل های مدون شده اجرا می شوند ، در مدارك مذكور با توجه به پیچیدگی كار وشیوه های بكار رفته ، محدوده و جزئیات امور درج شده است .

ج ـ در روشهای سیستم كیفیت با توجه به گستردگی امور ،‌در صورت نیاز به دستور العمل های اجرائی اشاره شده است.



3-2-4- طرح ریزی كیفیت :‌

الف – در سیستم كیفیت شركت محور سازان ایران خودرو برای كالاها ، محصولات میانی و محصولات نهایی مشخصات برنامه های بازرسی مربوطه مطابق سیستم منتقل شده از موجود می باشد و نیازهای كیفیتی از طریق آنها برآورده می گردد.

در هنگام تغییر در پارامترهای تعریف شده ، واحد مهندسی مسئول بررسی ،تهیه و تائید مدارك می باشد و كنترل كیفیت مسئولیت بررسی و تهیه برنامه های بازرسی مورد نیاز را بر عهده دارد.

ب ـ كلیه مشخصات مورد نیاز جهت حصول اطمینان از كیفیت كالاها و محصولات در شناسنامه های مربوطه و مدارك تالبوت ثبت گردیده است .

ج ـ جهت حصول اطمینان از سازگاری هماهنگی امور مختلف در شناسنامه های كالا و مدارك تالبوت و برنامه های بازرسی مراتب كار از طریق اخذ تائید از واحدهای ذیربط انجام می گیرد.

د ـ در تهیه برنامه های بازرسی ، بازرسی ها و كنترل های مورد نیاز تعیین و ثبت می گردد.

ه ـ واحد كنترل كیفیت مسئولیت دارد هر گونه نیاز جهت افزایش سطح كنترل ها را تحت بررسی داشته و نیازهای خود را به مدیریت شركت منتقل نماید تا جهت تامین آنها برنامه ریزی لازم صورت پذیرد.

وـ در روشهای اجرائی سیستم كیفیت بازرسی های مواد اولیه ،‌ محصول میانی و محصول نهایی و همچنین برنامه های بازرسی پیش بینی و مدون شده است تا روش تصدیق مناسب در كلیه مراحل تولید ونیز ورود مواد اولیه مشخص گردد.

ز ـ در سیستم كیفیت شركت محور سازان خودرو در كلیه مراحل بازرسی مواد اولیه ،‌محصول میانی و محصول نهایی معیارهای پذیرش كالاهای مورد بازرسی در برنامه های بازرسی آورده شده است.

ح ـ‌در كلیه روشهای اجرایی و دستور العملهای سیستم كیفیت نحوه ثبت سوابق در صورت نیاز فرمهای مربوطه معرفی شده اند.

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی تجزیه و تحلیل سیستم شركت , کاراموزی تجزیه و تحلیل سیستم شركت , کارورزی تجزیه و تحلیل سیستم شركت , دانلود گزارش کارآموزی تجزیه و تحلیل سیستم شركت , تجزیه و تحلیل سیستم شركت , تجزیه و تحلیل , سیستم , شركت

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر